Climacell papirisolering og papiruldsisolering

IsoEX er beliggende i Horsens kommune og har mange års erfaring med papiruldsisolering. Vi går højt op i kvaliteten af vores arbejde, og benytter derfor altid de bedste produkter på markedet.

Når vi udfører opgaver med papirisolering benytter vi altid det tyske topprodukt Climacell, som igennem de sidste mange år, har været et af de meste benyttede isoleringsgranulater i Europa.

Vi arbejder i hele Midt- og Østjylland for både private, erhverv samt offentlige institutioner.

5 hurtige Fordele ved Climacell papirisolering

Climacell er et granulat, som blæses ind i hulmure, skunke, etageadskillelser og ud på lofter. Når man blæser granulatet ind i lukkede områder / konstruktioner – eksempelvis hulmure, etageadskillelser og skunkrum – opnås en ekstremt tætpakket isolering med et minimum af kuldebroer. Du kan læse mere om de forskellige konstruktioner længere nede.

Der er mange forskellige fordele ved at benytte Climacell papirisolering. Vi har her skrevet om 5 store fordele ved papiruld:

  1. Papiruld er miljøvenligt og giver en meget høj isoleringsevne.
  2. Du opnår store besparelser på varmeregningen.
  3. Isolering med papir giver en brandhæmmende effekt (pga. tilsatte brandhæmmende og svampedræbende stoffer).
  4. Papirisolering holder din bolig varm om vinteren OG giver også en dejlig kølende effekt på varme sommerdage).
  5. Opgaven er hurtigt tjent hjem da det er nemt at arbejde med, og opgaven derfor kan udføres hurtigt og billigt.

Papiruld til isolering af loft, hulmur, skunk og etageadskillelse

Climacell papirisolering er et meget populært produkt, som igennem de sidste årtier i stigende grad er blevet anvendt i Danmark og mange andre steder i Europa. Du kan kort læse om de 4 primære steder produktet benyttes her:

Skunk – når vi benytter papiruld til isolering af skunk er det bl.a. pga. egenskaben til at pakke sig tæt til diverse ujævnheder, rør mm. i skunken. Vi monterer altid – hvis det er muligt – vindstopplader imellem spærene som gør, at der stadig kan cirkulere luft ind i skunken. Pladerne gør det muligt, at luften cirkulerer ind over granulatet i stedet for imellem fibrene. De giver ydermere også mulighed for, at papirulden kan blæses helt ud til pladerne (som ligger helt ud til tagstenene).

Etageadskillelse – papiruld er i vores optik det bedste produkt til isolering af etageadskillelser. Årsagen til dette skal bl.a. findes i den virkelig høje brandmodstand, som kan medvirke til, at en eventuel brand i boligen er længere tid om at brede sig til andre etager. Samtidig er det også en stor fordel, at vi kan blæse produktet ind i etageadskillelsen både udefra og indefra via gulv eller loft. 

Loft – til isolering af lofter gør det det både nemt og hurtigt, at vi kan blæse granulatet ud på loftet. Det betyder, at vi kan udføre opgaven billigt for dig som kunde. Når vi blæser granulatet ud, kan det pakke sig tæt til alle spær, lægter, rør mm., hvilket giver et minimum af kuldebroer og et tætpakket resultat.

Hulmursisolering – vi benytter primært papirisolering til efterisolering af hulmure, da produktets massefylde og vægt gør det mulig, at ”skubbe rundt” på det eksisterende materiale i hulmuren. Produktet har samtidig også en god fugtmodstand, da eventuel fugt bliver optaget i cellevæggene. Dermed forbliver der fortsat stillestående luft inde i de hule fibre og imellem fibrene. Ved en hulmursisolering er det en stor fordel, da mange hulmure ikke er 100% tætte, og dermed er meget udsatte for fugt i det danske klima, som ofte er regnfuldt og fugtigt.

Kontakt os om papiruldsisolering i Silkeborg, Vejle, Horsens m.fl.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, eller hvis du ønsker at få beregnet et billigt og uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig godt videre, så du ender med det bedste resultat til den rigtige pris.