Gulvisolering

Vi har udført et utal af opgaver med effektiv og billig gulvisolering rundt omkring i Østjylland, og vi benytter altid materialer i højeste kvalitet. Vi arbejder både for private, erhverv samt offentlige institutioner, og som udgangspunkt er der ikke nogen opgave, som er hverken for små eller for stor for os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, og har bl.a. udført isolering af gulve i Horsens, Skanderborg, Vejle, Silkeborg, Hedensted og Kolding.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 41 66 19 44 for mere information, eller hvis du ønsker at få beregnet et godt og billigt tilbud på din opgave.

Om vores isolering af gulve i Vejle, Horsens, Skanderborg m.fl.

Valget af materiale foretages ud fra, om det er gulve i kælderen, stueetagen eller på en af de øvre etager der skal isoleres.

Hvis opgaven udføres i kælder eller stuetage, er det som udgangspunkt krybekælderen man isolerer. Her benytter vi typisk Neopixels EPS flamingo, da disse flamingokugler har en helt speciel egenskab, som gør det ideelt at bruge i krybekældre.

Hvilke fordele er der ved gulvisolering?

Uanset hvilken del af boligen man får energirenoveret er der altid mange fordele ved en efterisolering. Nogle af de største fordele ved gulvisolering er bl.a.:

  • Der kan være RIGTIG mange penge at spare årligt på varmeregningen. Op imod 1/3 af varmen kan forsvinde ned igennem gulve med dårlig isolering.
  • Opgaven er hurtigt tjent hjem – ofte allerede efter ganske få år.
  • Du mindsker risikoen for snue om vinteren, da kolde gulve kan være en medvirkende årsag til dette.
  • Gulvisolering giver en generel forbedring af indeklimaet og mindsker træk.
  • Din boligs værdi øges.
  • Gulvisolering mindsker boligens udledning af CO2 og forbedrer klimaet.
  • Det kan i nogle tilfælde være medvirkende til en forbedret energimærkning af boligen.
  • Det kan fungere som effektiv lydisolering af gulvene imellem etager.

Kontakt os om grundig og billig gulvisolering

Hvis du har generelle spørgsmål til ovenstående, eller hvis du ønsker et gratis isoleringstjek af din bolig, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan sende os en mail eller ringe til os nedenfor.