Renovering af sommerhus i hele Østjylland

Hos IsoEX har vi mange års erfaring med renovering af sommerhuse i Vejle, Horsens, Skanderborg og resten af Østjylland, både i forhold til tømrerarbejdet og isoleringen. Vi kan både være behjælpelige ved nybyggeri og ældre sommerhuse som trænger til en kærlig hånd.

Vi har mange års erfaring fra tømrerfaget og kan derfor varetage flere forskellige opgaver indenfor renovering af sommerhuse, udskiftning af vinduer osv.

Renovering af sommerhus pris

Prisen på renovering af sommerhus, varierer fra projekt til projekt alt efter hvilken form for renovering der er tale om. Vi har gennem mange år inden for faget løst en lang række af renoveringsopgaver af sommerhuse i større eller mindre grad.

Når du vælger IsoEX som din samarbejdspartner, er du garanteret en kvalitetsløsning og en tæt kontakt med dig som kunde gennem hele forløbet. Vi vejleder og rådgiver gerne samt giver vores mening i forhold til opgaven.

Du er velkommen til at ringe til os og få en snak om prisen på dit projekt på 41 66 19 44

Isoleringskrav til sommerhuse

Når det kommer til isoleringskrav af sommerhus er der nogle lidt andre krav end hvis det er et hus du skal isolere, som professionelle isolatører har vi 100% styr på isoleringskravene ved isolering af sommerhuse.

Vi tilbyder både totalentreprise, hovedentreprise eller delentreprise på opgaven, alt efter hvad dit ønske er.

Vi har nogle yderst kompetente samarbejdspartnere som udelukkende anvender kvalitetsmaterialer, så vi aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Få et tilbud på renovering af sommerhus

Har du brug for hjælp af en professionel til renovering af dit sommerhus? Hos IsoEX står vi altid klar til at rådgive og hjælpe dig uanset omfanget af opgaven.

Kontakt os i dag på 41 66 19 44 eller send en mail til info@isoex.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.