Renovering af hus i Vejle, Skanderborg & Horsens

Hos IsoEX har vi mange års erfaring indenfor tømrerfaget og isolering, og derfor kan vi være behjælpelige med en renovering af dit hus i Vejle, Skanderborg, Horsens og resten af Østjylland. Har du købt et ældre parcelhus, som trænger til en kærlig hånd, så står vi altid klar til at trække i arbejdstøjet.
 
Vi har stor erfaring med mange forskellige opgaver indenfor renovering af hus samt sommerhuse, og kan derfor klare diverse tømreropgaver såsom hulmursisolering, udgravninger, opmuring af skillevægge, etablering af nye betongulve eller udskiftning af døre og vinduer.

Professionel renovering af hus på ethvert niveau

En renovering af hus er en større proces, og gennem vores mange års erfaring indenfor faget har vi hos IsoEX løst en lang række renoveringsopgaver af huse i større og mindre grad. 

Derfor tilbyder vi alt fra totalentreprise og hovedentreprise til delentreprise alt efter dit ønske.

Vi er garanti for en kvalitetsløsning, og sørger altid for at holde tæt kontakt med dig som kunde under hele forløbet. Vi rådgiver og vejleder gerne dig, hvis du ønsker vores mening omkring opgaven og en god løsning af denne, så vi er sikre på, at du får en god og kvalitetsbevidst løsning.

Alle vores opgaver indenfor renovering af hus udføres af yderst kompetente samarbejdspartnere, og vi anvender naturligvis kun de bedste materialer på markedet, så kvaliteten kommer i første række.

Få en god pris på renovering af hus

Har du brug for professionel hjælp til renovering af hus til en god pris? Hos IsoEX står vi altid klar til at hjælpe dig uanset opgavens størrelse.

Kontakt os i dag på telefon 41 66 19 44 eller e-mail til info@isoex.dk, og vi vil komme med et uforpligtende tilbud, hvis du bor i områder nær Horsens, Vejle eller Skanderborg.