Renovering af hus og sommerhus

Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget og isolering, og derfor kan vi være dig behjælpelig med en renovering af dit hus, hvis du har interesse i dette. Har du købt et ældre parcelhus, som trænger til en kærlig hånd, så står vi altid klar til at trække i arbejdstøjet.

Vi har stor erfaring med mange forskellige opgaver inden for renovering af hus, og kan derfor klare diverse tømreropgaver såsom hulmursisolering, udgravninger, opmuring af skillevægge, etablering af nye betongulve eller udskiftning af døre og vinduer.

Vi hjælper med renovering af hus på ethvert niveau

En renovering af hus er en større proces, og gennem vores mange år inden for faget har vi løst en lang række renoveringsopgaver af huse i større og mindre grad. Derfor tilbyder vi alt fra totalentreprise og hovedentreprise til delentreprise alt efter dit ønske.

Vi er garanti for en kvalitetsløsning, og sørger altid for at holde tæt kontakt med dig som kunde under hele forløbet. Vi rådgiver og vejleder gerne dig, hvis du ønsker vores mening omkring opgaven og en god løsning af denne, så vi er sikre på, at du får en god og kvalitetsbevidst løsning.

Alle vores opgaver inden for renovering af hus udføres af yderst kompetente samarbejdspartnere, og vi anvender naturligvis kun de bedste materialer på markedet, så kvaliteten kommer i første række.

Få et uforpligtende tilbud på renovering

Har du brug for en professionel hjælpende hånd til renovering af hus? Hos IsoEX står vi altid klar til at hjælpe dig uanset opgavens størrelse.

Kontakt os i dag på telefon 41 66 19 44 eller e-mail os nedenfor, og vi vil komme med et uforpligtende tilbud, hvis du bor i områder nær Horsens, Vejle eller Skanderborg.