God og billig hulmursisolering i Skanderborg, Horsens, Vejle og hele Østjylland fra 125,-/m2

Vi har mange års erfaring med alle former for efterisolering heriblandt også hulmursisolering. For den almindelige dansker kan der være rigtig mange penge at spare på varmeudgifterne årligt, ved at få udført denne type opgave.

Årsagen til det skal bl.a. findes i, at der stadig findes mange boliger, som er bygget før 1970, og derfor stadig står med en fuldstændig tom- eller delvist tom hulmur. Det blev nemlig først lovpligtigt i 1970, at nybyggerier skulle opføres med isolerede hulmure.

Vi arbejder både for private og erhverv og har bl.a. udført mange opgaver med hulmursisolering i Horsens, Skanderborg, Vejle og mange andre steder i Østjylland.

Hulmursisolering pris fra 125 kr./m2

Vores priser på hulmursisolering starter fra 125 kr. pr. m2. Du kan altid give os et kald og høre om hvad prisen vil blive på din hulmursisolering. Da dette variere fra projekt til projekt. 

Vi tilbyder et gratis isoleringstjek af din bolig

Kravene for tykkelsen i nybyggerier bliver højere og højere, og mange som har fået udført hulmursisolering for 7-10 år siden, vil også kunne erfare, at isoleringsmaterialet er faldet sammen i hulrummet efterhånden som årene er gået.

Vi tilbyder et gratis isoleringstjek af din bolig. Tjekket giver et godt overblik over isoleringstilstanden af hulmure, skunke, lofter, gulve mm. Det er vigtigt, at du opretholder en god isolering i dit hjem, da det bl.a. er en afgørende faktor for et godt indeklima samt en billig pris på varmeregningen. Du kan kontakte os på tlf. 41 66 19 44 eller på vores mail, hvis du ønsker et godt tilbud på hulmursisolering. Du kan også læse mere om vores arbejde med hulmursisolering i Kolding og Silkeborg her.

Materialer af høj kvalitet ved hulmursisolering

Som nævnt ovenfor er hulmursisolering særligt aktuelt for ældre huse, og dertil er det en god idé at kontakte en autoriseret isolatør. Vi kan hjælpe dig med en professionel og holdbar løsning, som giver dig en stor besparelse på varmeregningen – i løbet af allerede 3 – 5 år kan en hulmursisolering ofte allerede have tjent sig hjem igen.

Hvis du har en fuldstændig tom hulmur, benytter vi det nye og meget effektiv produkt Neopixels EPS flamingo granulat som er topproduktet til hulmure. Neopixels blæses ind med en specialudviklet lim (Neofixx) som gør, at flamingokuglerne ikke falder sammen efterhånden som årene går. Samtidig gør limen også, at du uden problemer efterfølgende kan udskifte vinduer og døre uden, at kuglerne falder ud.

Vi tilbyder også tømning af hulmuren for eksisterende granulat. Hvis hulmuren bliver tømt, er det muligt efterfølgende at blæse Neopixels ind.

Uanset hvilket materiale der benyttes borer vi huller på cirka 14-22 mm, og blæser isoleringsgranulatet ind via disse huller. Herefter lukker vi hullerne til igen.

Materialevalget til hulmursisoleringen afhænger desuden også af murværket mm. Når vi har undersøgt murværket, giver vi vores bud på den bedste løsning for netop dig.

Vi bruger kun materialer af højeste kvalitet, og vi sørger altid for at overholde alle krav og standarder som gælder for faget. Det er din sikkerhed for et resultat som er helt i top.

Kontakt os og få et tilbud på hulmursisolering i Vejle, Horsens, Skanderborg m.fl.

Har du brug for en autoriseret isolatør til effektiv og billig hulmursisolering? Så kontakt os for et godt tilbud på telefon41 66 19 44 eller send os en e-mail info@isoex.dk. Vi kommer gerne ud og tager et kig på opgaven. Så kan vi sammen finde frem til den helt rigtige løsning for dig.