Hulmursisolering fra kun 125 kr./m2

Vi har mange års erfaring med alle former for efterisolering heriblandt også hulmursisolering. For den almindelige dansker kan der være rigtig mange penge at spare på varmeudgifterne årligt, ved at få udført denne type opgave.

Årsagen til det skal bl.a. findes i, at der stadig findes mange boliger, som er bygget før 1970, og derfor stadig står med en fuldstændig tom- eller delvist tom hulmur. Det blev nemlig først lovpligtigt i 1970, at nybyggerier skulle opføres med isolerede hulmure.

Vores priser på hulmursisolering starter fra 125 kr. pr. m2. Du kan altid give os et kald og høre om hvad prisen vil blive på din hulmursisolering. Da dette variere fra projekt til projekt. 

Ring for pris på dit projekt

Vi arbejder både for private og erhverv og har bl.a. udført mange opgaver med hulmursisolering i Horsens, Skanderborg, Vejle og mange andre steder i Østjylland.

Bestil et gratis isoleringstjek af din bolig

Kravene for tykkelsen i nybyggerier bliver højere og højere, og mange som har fået udført hulmursisolering for 7-10 år siden, vil også kunne erfare, at isoleringsmaterialet er faldet sammen i hulrummet efterhånden som årene er gået.

Vi tilbyder et gratis isoleringstjek af din bolig. Tjekket giver et godt overblik over isoleringstilstanden af hulmure, skunke, lofter, gulve mm. Det er vigtigt, at du opretholder en god isolering i dit hjem, da det bl.a. er en afgørende faktor for et godt indeklima samt en billig pris på varmeregningen. 

Bestil isoleringstjek

Hvad er hulmursisolering? Og hvordan isolerer man en hulmur?

Hulmursisolering er en teknik, hvor man isolerer hulrummet mellem bygningens ydre og indre vægge. Dette gøres for at forhindre varmetab, forbedre bygningens energieffektivitet og skabe et mere behageligt og stabilt indeklima.

Ved at investere i hulmursisolering kan boligejere drage fordel af reducerede varmeomkostninger og et forbedret indeklima. Faktisk kan isoleringen af hulmuren give så stor en besparelse, at efter 3-5 år er investeringen allerede tjent hjem.

Sådan arbejder vi med isolering af hulmur


Vurdering af boligen

Før man påbegynder isoleringen, skal det først fastslås, om boligen har et hulrum, og om dette hulrum er egnet til isolering. Dette kan gøres ved hjælp af en boreprøve.


Valg af isoleringsmateriale

Der findes forskellige materialer, der kan bruges til hulmursisolering. De mest almindelige er mineraluld, Neopixels EPS flamingo granulat og polyurethan skum (PUR skum). Valget af materiale afhænger af bygningens specifikationer og ejerens præferencer.

Hvis du har en fuldstændig tom hulmur, benytter vi det nye og meget effektiv produkt Neopixels EPS flamingo granulat som er topproduktet til hulmure. Neopixels blæses ind med en specialudviklet lim (Neofixx) som gør, at flamingokuglerne ikke falder sammen efterhånden som årene går. Samtidig gør limen også, at du uden problemer efterfølgende kan udskifte vinduer og døre uden, at kuglerne falder ud.


Boring af huller

For at indføre isoleringsmaterialet i hulrummet bores der små huller i fugerne mellem murstenene. Disse huller er strategisk placeret for at sikre en jævn fordeling af isoleringsmaterialet. Vi borer normalt huller på ca. 14-22mm


Indblæsning af isoleringsmateriale

Ved hjælp af specielle maskiner blæses det valgte isoleringsmateriale ind i hulrummet gennem de borede huller.

Vi tilbyder også tømning af hulmuren for eksisterende granulat. Hvis hulmuren bliver tømt, er det muligt efterfølgende at blæse Neopixels ind.


Afslutning

Efter indblæsning af isoleringsmaterialet lukkes og forsegles de borede huller, så de matcher bygningens oprindelige udseende. Området omkring boligen rengøres, og alt affald fjernes.


Kontakt os og få et tilbud på hulmursisolering

Har du brug for en autoriseret isolatør til effektiv og billig hulmursisolering i Vejle, Horsens, Skanderborg eller andre steder i Øst- og Midtjylland? Så kontakt os for et godt tilbud på telefon 41 66 19 44 eller send os en e-mail info@isoex.dk. Vi kommer gerne ud og tager et kig på opgaven. Så kan vi sammen finde frem til den helt rigtige løsning for dig.