Energioptimering af hus i Horsens, Vejle, Skanderborg & omegn

Forsvinder varmen ud af dit hus? Så kan en energioptimering af dit hus være en rigtig god idé.

Når man foretager en energioptimering af huse, så energioptimere man på varmekilden og ser om den er tidssvarende samt om isoleringen er intakt. Man kigger som udgangspunkt først på isoleringen og derefter på varmekilden.

For at finde ud af hvor varmetabet er størst så gør man brug af en termografisk undersøgelse, hvor man anvender et infrarødt kamera som kan fortælle hvor man bør optimere først og investere mest.

Vi anbefaler at du får en professionel til at lave en termografisk undersøgelse for dig, også finder du hurtigt ud af hvor der skal optimeres, for at i får et bedre indeklima samt en besparelse på varmeregningen.

IsoEX kan stå for energioptimering af boliger og bygninger generelt, vi er et professionelt isoleringsfirma med mange års erfaring inden for energioptimering af boliger.

Tilskud til energioptimering af dit hus

Der er mange fordele ved at få energioptimeret sin bolig ikke nok med at, man på sigt vil spare rigtig mange penge på varmeregningen, så kan man også søge om tilskud til energioptimering af sin bolig.

Du kan her læse mere om tilskud til energioptimering af din bolig

Hvad er energioptimering?

Energioptimering betyder at man optimere på boligen, det kan være i form af isolering af ydermuren, udskiftning af vinduer, udskiftning af gammelt varmeanlæg mm. som er med til at forbedre boligens værdi samt miljøpåvirkning.

Derfor kan der nemlig også søges tilskud til energioptimeringen af din bolig gennem bygnings puljen ved energistyrelsen. Du kan læse mere her.

Få et tilbud på energioptimeringen af hus i Horsens, Vejle, Skanderborg & omegn

Står du og skal have energioptimeret dit hus? Så er du velkommen til at ringe til os, så kan vi komme ud og rådgive i forhold til hvad der ville fungere bedst for jeres bolig.

I er velkomne til at ringe på 41 66 19 44.