Loftisolering

Hos IsoEX står vi altid til rådighed, hvis der skal udføres grundig og billig loftisolering eller tagisolering i hjemmet, virksomheden eller den offentlige institution.

Isolering af loftet er en rigtig god investering, hvis du ønsker et bedre indeklima, mindre varmeforbrug og dermed større varmebesparelser.

Vi arbejder både for private og erhverv, og vi har bl.a. udført mange opgaver med loftisolering i Vejle, Skanderborg, Horsens, Hedensted, Silkeborg, Kolding og andre steder i Østjylland.

Vi garanterer for en høj kvalitet – hver gang!

Din ekspert i loftisolering i Vejle og hele Midt- og Østjylland

Vi har flere års erfaring inden for isolering i nybyggerier og efterisolering af ældre boliger, og vi kan hjælpe med enhver opgave uanset størrelsen. Vi vægter miljøet utrolig højt, og alle vores løsninger er derfor udformet under hensyntagen til miljøet og nedbringning af CO2. Vi benytter gode bæredygtige og miljøvenlige produkter.

Til loftisolering benytter vi Neopixels EPS. Vores mål er at skabe klimavenlige boliger i hele Midt- og Østjylland.

Vores store erfaring indenfor loftisolering og tagisolering gør, at vi kan udføre opgaverne hurtigt, i højeste kvalitet og til billige priser.

Vi tilbyder desuden også isolering af loft til kip og isolering af loft i lejligheder.

Om vores arbejde med loftisolering

Hos os er kundekontakt en meget vigtig del af opgaven. Derfor sørger vi altid for, at du er inde over projektet fra start til slut. Det gælder bl.a. når det kommer til valget at materiale, valg af tykkelse mm. Vi kommer naturligvis altid med vores anbefaling til den mest optimale løsning, men vi lytter også gerne til dine idéer. På den måde finder vi sammen frem til den helt rigtige løsning til loftisolering for dig.

Selve opgaven udføres ved, at vi med vores indblæsningsmaskine, blæser et tykt lag af granulat ud over loftet. Granulatet lægger sig i eventuelle sprækker (kuldebroer) i de gamle måtter, og giver derved et ekstra tæt resultat.

Vi kan også tilbyde at montere en gangbro eller forlænge / reparere en eksisterende gangbro hvis det er nødvendigt.

Hvad er de største fordele ved loftisolering?

Der er mange fordele ved at få udført denne type opgave. Udover de helt åbenlyse fordele ved markante økonomiske besparelser på varmeregningen (ofte op til mange tusinde kroner årligt) har vi nedenfor lavet en liste over 5 andre store fordele:

  1. Der kan være mange tusinde kroner årligt at spare på varmeregningen.
  2. Du forbedrer indeklimaet i din bolig og mindsker risikoen for træk.
  3. Det giver en effektiv lydisolering til de underliggende etager.
  4. Det kan i nogle tilfælde medføre en forbedring af boligens energimærkning.
  5. Du øger din boligs værdi betragteligt ved et eventuelt salg.
  6. Boligens samlede udledning af CO2 nedbringes og forbedrer dermed miljøet.

Kontakt os og hør mere om loftisolering

Går du med tanker om at få lagt ny loftisolering, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi kører gerne ud til dig og tager bestik af opgaven, samt giver et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 41 66 19 44 eller send os en mail info@isoex.dk, så vi sammen kan lave en aftale.