Gulvisolering i Horsens, Vejle & Skanderborg 

Vi har udført et utal af opgaver med effektiv og billig gulvisolering rundt omkring i Østjylland, og vi benytter altid materialer i højeste kvalitet. Vi arbejder både for private, erhverv samt offentlige institutioner, og som udgangspunkt er der ikke nogen opgave, som er hverken for lille eller for stor for os.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, og har bl.a. udført isolering af gulve i Horsens, Skanderborg, Vejle, Silkeborg, Hedensted og Kolding.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 41 66 19 44 for mere information, eller hvis du ønsker at få regnet et godt og billigt tilbud ud på din opgave.

Konkurrencedygtig pris på isolering af gulv

Prisen variere ud fra valget af materiale som foretages ud fra, om det er gulve i kælderen, stueetagen eller på en af de øvre etager der skal isoleres.

Hvis opgaven udføres i kælder eller stuetage, er det som udgangspunkt krybekælderen man isolerer. Her benytter vi typisk Neopixels EPS flamingo, da disse flamingokugler har en helt speciel egenskab, som gør det ideelt at bruge i krybekældre.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på gulvisolering, og du er garanteret en kvalitetsløsning når du vælger IsoEX som din isolatør.

Der er mange fordele ved gulvisolering?

Uanset hvilken del af boligen man får energirenoveret er der altid mange fordele ved en efterisolering. Nogle af de største fordele ved gulvisolering er bl.a.:

  • Der kan være RIGTIG mange penge at spare årligt på varmeregningen. Op imod 1/3 af varmen kan forsvinde ned igennem gulve med dårlig isolering.
  • Opgaven er hurtigt tjent hjem – ofte allerede efter ganske få år.
  • Du mindsker risikoen for snue om vinteren, da kolde gulve kan være en medvirkende årsag til dette.
  • Gulvisolering giver en generel forbedring af indeklimaet og mindsker træk.
  • Din boligs værdi øges.
  • Gulvisolering mindsker boligens udledning af CO2 og forbedrer klimaet.
  • Det kan i nogle tilfælde være medvirkende til en forbedret energimærkning af boligen.
  • Det kan fungere som effektiv lydisolering af gulvene imellem etager.

Få et godt tilbud på grundig og billig gulvisolering

Hvis du har generelle spørgsmål til ovenstående, eller hvis du ønsker et gratis isoleringstjek af din bolig, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan sende os en mail på info@isoex.dk eller ringe til os på 41 66 19 44.