Facadeisolering i Horsens, Vejle & Skanderborg 

Mangler dine ydermure en ordentlig og tæt isolering? Mange får udført hulmursisolering, men hvis du har en bolig uden hulmur, er dette ikke muligt. I så fald er en grundig og professionel facadeisolering den rigtige vej at gå.

Hos IsoEX i Horsens kommune, har vi mange års erfaring indenfor professionel facaderenovering og facadeisolering af villaer, etageejendomme, fabriksbygninger, erhvervsdomiciler og offentlige institutioner.

Vi arbejder med facader overalt i Østjylland og har bl.a. udført opgaver i Hedensted, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Vejle og Kolding.

Hvordan foregår en facadeisolering?

Facadeisolering er en udvendig isolering som opsættes på ydervæggene. Herefter pudses og males facaden, så bygningen igen fremstår lige så smuk som før (og ofte også flottere).

Vi benytter altid produkter i højeste kvalitet, da materialet har meget stor indvirkning på slutresultatet. Vi benytter produkter fra den kendte og anerkendte producent Ytong. Her benytter vi bl.a. systemet Ytong Multipor og efterfølgende Ytong Multipor mørtel som afslutter projektet med en flot og knivskarp finish.

Isoleringspladerne er diffusionsåbne og kan monteres direkte på den eksisterende facade uden brug af dampspærre. Pladerne er også trykfaste og har en god lambda værdi som effektivt sikrer, at varmen bliver inde i dine bolig. Desuden er pladerne også både miljøvenlige og kategoriseret i brandklasse A1.

God og billig pris pr. m2 på facadeisolering

Vi har mange års erfaring indenfor dette område. Det betyder at vi både kan udføre opgaven i høj kvalitet, med den bedste finish, og til en god pris pr. m2.

Prisen pr. m2 afhænger bl.a. af hvor mange millimeter isolering der ønskes 50mm., 100 mm. eller mere. Desuden afgøres prisen også af, om der skal flyttes nedløbsrør mm., og om forlængelse af tagets udhæng er nødvendigt. Vi rådgiver dig som kunde om, hvilken løsning der passer bedst til netop din bolig, og vi står klar til at beregne den bedste og billigste pris til dig.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det færdige resultat.

10 Fordele ved udvendig facadeisolering / isolering af ydervæg

Der er flere fordele ved isolering af ydervægge. Vi har her lavet en kort liste over nogle af de største fordele:

  • Du øger din boligs værdi betydeligt.
  • Du opnår en lavere varmeregning, og kan spare op til flere tusinde kroner årligt i varmeudgifter.
  • Din bolig får et bedre indeklima.
  • Du vil kunne opleve mindre støj udefra.
  • Isolering af ydervægge mindsker risikoen for fugtproblemer, råd og svamp.
  • Du ender med en flot facade, og kan være med til selv at sætte dit præg på udseendet.
  • Ved en udvendig facadeisolering bevarer du det indvendige antal kvadratmeter, da opgaven udføres udenfor, på den eksisterende facade.
  • En facadeisolering påvirker ikke din boligs eksisterende installationer (vandrør, ledninger / kabler, radiatorer mm.).
  • Hvis du går med et ønske om at få skjult dine højtalerkabler, tv kabler og lignende, kan du få gjort dette i samme omgang.
  • I nogle tilfælde kan det også medvirke til et bedre energimærke af boligen.

Er du stadig i tvivl om facadeisolering er den rette løsning for dig? Så kontakt vores erfarne isolatør og så vil de guide jer til den helt rette efterisolering af dit hus

Brug for rådgivning? Ring i dag

Kontakt os for professionel og billig facadeisolering i Østjylland

Du er velkommen til at ringe til os på 41 66 19 44 eller sende en mail på info@isoex.dk, hvis du har spørgsmål, eller ønsker et gratis og uforpligtende tilbud.