Billig efterisolering i Vejle, Skanderborg & Horsens 

Bor du i et ældre parcelhus fra før år 2000 eller måske endda fra før 1970, og døjer du med dårlig isolering? Hos IsoEX kan vi hjælpe dig med en god løsning.

Vi tilbyder efterisolering for private, erhverv samt offentlige institutioner, og vi arbejder altid på at oprette det bedste indeklima.

Efterisolering en rigtig god investering, som ofte vil have tjent sig selv hjem igen efter mindre end 5 år, alt efter kvaliteten på isoleringen og udførelsen af opgaven.

Vi arbejder med efterisolering i Vejle, Horsens, Skanderborg, Hedensted, Silkeborg og hele Øst- og Midtjylland.

Højkvalitets efterisolering til billige priser

Vi vægter kvalitet utrolig højt, og leverer derfor altid efterisolering med de bedste og mest miljørigtige materialer. Derfor går vi ikke fra arbejdet, før både du og vi er tilfredse. Vi sørger samtidig for at alle krav og standarder er overholdt. Dette er din garanti for, at du ender med et resultat som er helt i top.

Vi yder efterisolering på alle huse; både nyere som gamle. Når vi har udført en efterisolering, vil du med det samme kunne opleve en stor forandring af varmen i dit hjem. og en forbedring af indeklimaet.

Vi udfører efterisolering med materialet Neopixels flamingo EPS. Vi tænker altid på miljøet, så vi undgår miljøforurening ved opgaven. Vores mål er at nedbringe din varmeregning og udledningen af CO2.

Kontakt os for et godt tilbud på efterisolering

Har du brug for en efterisolering i din bolig? Så er vi de rette at søge hjælp hos. Vi er en autoriseret isolatør, og med os får du med garanti en god kvalitetsløsning, hvor vi under hele opgaven også har en tæt kundekontakt.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få beregnet et billigt og uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 41 66 19 44 eller send os en e-mail på vores kontaktformular.

Så kan vi hjælpe dig godt på vej mod en effektiv og grundig efterisolering af din bolig, virksomhed eller institution. Vi glæder os til at høre fra dig.