Billig efterisolering i hele Øst- og Midtjylland

Efterisolering er, som det tydeligt fremgår af ordet, isolering som bliver lagt ind efter huset eller bygningen er bygget. 

Det ses ofte i ældre parcelhuse fra før 2000 eller måske endda fra 70'erne, at isoleringen ikke er tilstrækkelig længere, da varmen siver ud af huset. Hvis det er tilfældet, så kan vi hos IsoEX rådgive dig til den helt rette isolering.

Når du får lavet efterisolering vil du opleve at din varmeregning bliver lavere, indeklimaet bliver bedre og så gør det også at huset kan stige i værdi da det får en bedre energimærkning, eller som minimum være nemmere at få solgt. 

Efterisolering en rigtig god investering, som ofte vil have tjent sig selv hjem igen efter mindre end 5 år.

Vi arbejder med efterisolering i Vejle, Horsens, Skanderborg, Hedensted, Silkeborg og hele Øst- og Midtjylland.

Hvem har brug for efterisolering? og hvilke typer findes der?

Efterisolering er især fordelagtigt for ejere af ældre boliger med tegn på utilstrækkelig isolering, som træk eller høje varmeregninger. Det gavner også dem, der ønsker at øge deres boligs salgsværdi eller mindske deres miljøaftryk.

Hos IsoEX tilbyder vi efterisolering for private, erhverv samt offentlige institutioner, og vi arbejder altid på at oprette det bedste indeklima.

Efterisolering kan foregå på forskellige måder afhængig af boligens behov:

  • Loftisolering: Isolering af loft eller tagrum for at forhindre varmetab opad.
  • Hulmursisolering: Isolering af den hule mur i ældre boliger, hvor der ikke er isolering fra byggetidspunktet eller isolering er faldet sammen.
  • Facadeisolering: Udvendig isolering af ydermurene for at give en bedre isolering og ofte også en fornyet facade.
  • Gulvisolering: Isolering af gulvet, ofte fra krybekælderen, for at forhindre kulde og fugt i at trænge op.

Valget af hvilken type efterisolering der er bedst for dig, afhænger af boligens specifikke behov og den ønskede effekt. Det er ofte en god idé at søge professionel rådgivning for at finde den bedste løsning.

Miljøvenlig efterisolering til de bedste priser

Vi vægter kvalitet utrolig højt, og leverer derfor altid efterisolering med de bedste og mest miljørigtige materialer. Derfor går vi ikke fra arbejdet, før både du og vi er tilfredse. Vi sørger samtidig for at alle krav og standarder er overholdt. Dette er din garanti for, at du ender med et resultat som er helt i top.

Vi udfører efterisolering med materialet Neopixels flamingo EPS. Vi tænker altid på miljøet, så vi undgår miljøforurening ved opgaven. Vores mål er at nedbringe din varmeregning og udledningen af CO2.

Kontakt os for et godt tilbud på efterisolering

Har du brug for en efterisolering i din bolig? Så er vi de rette at søge hjælp hos. Vi er en autoriseret isolatør, og med os får du med garanti en god kvalitetsløsning, hvor vi under hele opgaven også har en tæt kundekontakt.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få beregnet et billigt og uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 41 66 19 44 eller send os en e-mail på vores kontaktformular.

Så kan vi hjælpe dig godt på vej mod en effektiv og grundig efterisolering af din bolig, virksomhed eller institution. Vi glæder os til at høre fra dig.