Neopixels EPS flamingo isolering

Produktet er uden tvivl det bedste produkt på markedet til hulmursisolering, og giver et meget tæt og komplet resultat.

Vi tilbyder isolering med Neopixels for private husejere, boligforeninger og offentlige institutioner samt for det private erhvervsliv. Vi fungerer desuden også som underleverandør for mange byggefirmaer herunder bl.a. tømrerfirmaer, murerfirmaer, entreprenører og typehusfirmaer.

Du kan kontakte os på telefon 41 66 19 44 og få et billigt og uforpligtende tilbud på Neopixels hulmursisolering. Du kan også skrive til os på vores kontaktformular. Vi besvarer naturligvis gerne diverse spørgsmål, og når vi kommer ud og besøger dig, får du også mulighed for at mærke på de specielle flamingoperler.

Vi har udført opgaver med Neopixels isolering flere steder i Midt- og Østjylland bl.a. Horsens, Vejle, Kolding, Skanderborg og Hedensted.

Op til 20 % bedre isolering med Neopixels EPS grafit

Hulmursisolering er flamingo isolering med Neopixels benyttes sammen med en særligt udviklet lim kaldet Neofixx.

Disse to komponenter blæses sammen ind i hulmuren. Perlerne er formstabile hvilket betyder, at de har en mere oval form end lignende produkter på markedet. Det giver bedre muligheder for at pakke en tæt isolering, fordi der opstår etheltfast isoleringslag inde i hulmuren.

Neopixels er PT. det eneste system til hulmursisolering, som giver sætnings-garanti. Det betyder i praksis, at vi kan garantere dig som kunde, at vores isolering i hulmuren ikke falder sammen. Faktisk giver vi en garanti på isoleringsværdien på hele 25 år.

Derudover isolerer Neopixels EPS gratitperler i kombination med Neofixx-lim op til 20 procent bedre end konkurrerende produkter på markedet.

Disse store fordele har bl.a. medført, at produktet også er meget populært til større opgaver, og Neopixels hulmursisolering har bl.a. været benyttet ved store kommunale projekter forskellige steder i landet.

Fordele ved Neopixels isolering til hulmure

Der findes mange fordele ved at benytte netop dette produkt til hulmursisolering. Vi har her lavet en kort oversigt over nogle af de største fordele – som vi ser det:

 • Du får et op til 20% bedre resultat, hvilket kan medføre store årlige besparelser på varmeudgifterne.
 • Du får en garanti på hele 25 år som sikrer dig, at du ikke ender med et produkt der falder sammen inden for en kort årrække, så du igen skal have udført efterisolering.
 • Det blæses ind med et tryk på 10 bar som gør, at EPS perlerne pakker sigHELT TÆT.
 • I nogle tilfælde kan det medvirke til en forbedret energimærkning af boligen.
 • Du øger din boligs salgsværdi.
 • Du opnår et bedre indeklima i boligen.
 • Perlerne er produceret i et materiale med høj høj modstand mod råd.

Fremgangsmåde ved hulmursisolering med EPS-perler

 1. Først undersøges hulmuren, for at se om den er egnet til isolering med Neopixels.
 2. Vi indblæser perlerne gennem huller på helt ned til 14 millimeter.
 3. De grafitbelagte EPS-perler indblæses med en specialudviklet pistol.
 4. Afslutningsvist fyldes hullerne med mørtel i en farve, så indgrebet stort set ikke kan ses.

Få en god pris på Hulmursisolering flamingo – kontakt IsoEX for et godt tilbud i Øst- og Midtjylland

Hvis du ønsker at vide mere om produktet, eller hvis du har spørgsmål til det du har læst ovenfor, er du altid velkommen til at ringe til os på 41 66 19 44 eller sende os en mail på info@isoex.dk.
Vi står klar til at nedbringe din boligs CO2 udledning samt mindske dine årlige varmeudgifter.