Tømning af hulmur for isolering

Der har bl.a. været flere indslag i medierne som har beskrevet, hvordan nogle hulmursisoleringsfirmaer har taget penge for en ofte meget mangelfuld efterisolering, eller i de værste tilfælde, taget penge for en opgave som slet ikke er blevet udført. Hos IsoEX i Horsens, kan vi tilbyde et isoleringstjek af din bolig eller din virksomhed i form af et tjek af din hulmur og en komplet termografering. Hvis tjekket og den termografiske undersøgelse viser et stort antal af kuldebroer, eller et generelt svigt at isoleringen, kan vi som et af de få firmaer i Danmark tilbyde muligheden for at tømme dine hulmure for eksisterende isolering.

Vi kan tømme hulmure for følgende materialer: glasuldsgranulat, flamingogranulat, stenuldsgranulat, papiruldsgranulat og lecakugler.

Hvis du ønsker et tjek af din bolig, er du velkommen til at kontakte os på vores mail eller på tlf. 41 66 19 44.

Tømning af hulmuren – hvorfor og hvornår skal jeg få det udført?

Tømning kan udføres hele året, da opgaven udføres med en speciel maskine som suger det eksisterende materiale ud af hulmurene.

Vi udfører mange opgaver i efteråret da mange ønsker, at boligen eller virksomheden skal være godt rustet og klar til vinterens kolde måneder, men vi udfører også mange opgaver i sommerperioden.

Når du får udført tømning af hulmuren, opnår du de bedste forhold for en efterfølgende hulmursisolering. Når hulmuren er helt tom, kan vi nemlig fylde den helt op med et flamingogranulat som blæses ind med vores effektive indblæsningsmaskine. Når vi arbejder med helt tomme hulmure, benytter vi som udgangspunkt produktet Neopixels flamingo EPS.

Neopixels blæses ind med et tryk på 10 bar, og flamingokuglerne blæses ind med en specialudviklet lim. Limen gør, at kuglerne ikke falder sammen i hulrummet, som andre granulater ellers kan have tendens at gøre efterhånden som årene går. Faktisk giver vi 25 års garanti på netop Neopixels Flaming EPS.

Hvad koster det?

Prisen på en tømning afhænger bl.a. af hulmurens tykkelse samt boligens antal kvadratmeter. Desuden afhænger prisen også af om det en etplansbolig, eller en bolig i flere plan som opgaven skal udføres på.

Vi tilbyder altid en god og billig pris, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Dette er din garanti for, at du altid ender op med det bedste resultat når du benytter os.

Kontakt os om effektiv og billig tømning af hulmur

Hvis du ønsker at vide mere om dine muligheder, eller hvis du ønsker at få beregnet et billigt og uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. eller mail.
Vi står klar til at hjælpe dig godt på vej mod at gøre din bolig mere energivenlig. Udover at nedbringe udledningen af CO2, er der ofte også ofte mange tusinde kroner at spare på varmeregningen årligt. Rent faktisk kan en tømning og efterfølgende fyldning ofte være tjent ind igen allerede efter 4-6 år.